avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum calculez mc de apa rece
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum calculez mc de apa rece

Buna..cati mc de apa sunt de la 469 la 470? Pt ca mi au zis ca am 305 lei de plata...si eu nici macar nu am locuit in apartament in luna respectiva..si mi s a zis ca am consumat 14 mc de apa..si eu nu vad de unde sunt 14 mc.. ma poate ajuta cineva?
Cel mai recent răspuns: mariatinel , utilizator 14:06, 24 Februarie 2015
Locuiti in imobil de locuit in comun,cu responsabilitatile aferente
Una dintre vicisitudinile traiului in comun este repartizarea de costuri de intretinere inclusiv in perioada in care nu se locuieste efectiv in apartament
Din cifrele prezentate de dvs rezulta clar ca este vorba despre 1 mc apa
mi s a zis ca am consumat 14 mc de apa..si eu nu vad de unde sunt 14 mc..

Diferenta pana la 14 mc poate sa fie justificata prin mai multe situatii
Dvs precizati ca nu ati locuit efectiv in imobil,dar...la termenul stabilit ati comunicat indexul consum individual ?
Daca proprietarul nu anunta asociatia de proprietari ca lipseste o perioada din imobil,nu permite accesul in apartament pentru citire index .exista posibilitatea sa vi se calculat consumul in sistem pausal
Am fost..am vorbit..si mi a scazut si am ajuns la 130 lei...dar nu sunt multumita pt ca mi se pun mc de apa in plus. Apometrul il citesc eu si il duc lq asociatie. Maine trebuie sa il duc din nou..si am indexul nou 471 si cel vechi 470. Mi e frica ca iar o sa faca la fel..am achitat suma de 130 de lei.dar pe afisierul de pe scara blocului tot cu restanta am ramas de 170 de lei...si acum cand o sa merg o sa imi spuna iar ca am de plata cine stie cat..multumesc pt raspuns si lamurire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pausalul se scade din suma totala de plata? ContSters345157 ContSters345157 buna ziua, am o mare nelamurire legata de calculul intretinerii, locuiesc intr-un bloc din Bucuresti de la 1 aprilie 2014. Nu am predat indexul de apa calda si ... (vezi toată discuția)
Asociatia imi trece consum mai mare de apa florenta_22 florenta_22 La noi la asociatie apometrele sunt citite de incasator (casierul), dar niciodata nu stim cand vine sa le citeasca, nu pune afis, vine cand vrea, dupa-amiaza ... (vezi toată discuția)
Calcul consum apa Diana-D Diana-D Buna ziua, Sunt proprietara unei garsoniere in care locuieste fratele meu. Serviciul nu ii permite sa ajunga la asociatie in timpul programului ... (vezi toată discuția)