Este vreo solutie legala de a nu plati taxa speciala pe anul 2014 privind activitatile cu impact asupra mediului inconjurator,avand in vedere ca nu am primit de la Primaria Timisoara nici o notificare pentru plata acesteia la inceputul anului 2014,doar somatie de neplata la sfarsitul anului 2014? Reprezint o persoana juridica cu obiect de activitate de comert cu amanuntul,CAEN 4711,cu sediul social in Timisoara. Persoana juridica are 2 mijloace de transport pe firma si se percepe o taxa de 500 lei/mijloc de transport/an de catre Primaria Timisoara,deci sunt somata pentru suma de 1000 lei/an 2014 si 1000 lei/an pentru 2015. Mentionez ca un mijloc de transport este dat in comodat catre o persoana fizica. Asadar,nu vad sensul sa plateasca persoana juridica o taxa de 500 lei/mijloc de transport/an ,avanad in vedere ca nu mai este folosit de catre aceasta persoana juridica incepand cu anul 2009. Multumesc!
Buna ziua,
Lista activitatilor pentru care exista obligativitatea emiterii autorizatiei de mediu este prevazuta in Anexa nr. 1 la Ordinul 1798/2007. Cum codul dvs. CAEN 4711 nu se regaseste in anexa, faceti o adresa catre Directia Fiscala a Municipiului Timisoara si solicitati anularea taxei pentru activitatile cu impact asupra mediului inconjurator.
Buna.Sunt intr-o situatie similara.Am primit decizia de impunere,am facut contestatie,care a fost respinsa pe motiv ca am adaugate si codurile caen 9512- repararea echipamentelor de comunicatii si 6209- alte activitati de servicii privind tehnologia informatiei,iar ele corespund codurilor 3220 si 3002 din rev 1 cod caen.
Le am citit si se cam bat cap in cap.
Mai este ceva de facut? sau platesc taxa,desi este o aberatie,si nedreapta,societatea in cauza nu are nici un impact asupra mediului inconjurator.
Va multumesc.