avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prelungire contract de munca- Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prelungire contract de munca- Revisal

Am un salariat caruia ii expira CIM in data de 03.03.2015 si se doreste prelungirea lui. Este corect daca se procedeaza astfel in Revisal: Modificare, durata determinata in durata nedeterminata, data la care produce efecte: 03.03.2015 sau 04.03.2015?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:03, 25 Februarie 2015
Actul aditional il puteti face si acum.Nu trebuie obligatoriu sa asteptati sa se termine perioada contractului pe perioada determinata.
Daca doriti totusi asteptati actul aditional il faceti cu data de 03.03.2015.
Ultima modificare: Marți, 24 Februarie 2015
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil
data la care produce efecte: 03.03.2015
In Revisal la data sfarsit perioada determinata este trecuta data de 03.03.2015, aceasta zi este ultima zi de lucru, nu? Daca se prelungeste contractul si la adat care produce efecte este tot 03.03.2015, nu se suprapun?
Ce treaba are suprapunerea in acest caz ?

Data de la care isi va produce efectele prelungirea este data de 03.03.2015, intrucat in 04.03.2015 c.i.m. este deja incetat de drept , porivit art.56 alin.1 lit.i c.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul pe perioada determinata RACF RACF am un contract pe perioada determinata care inceteaza maine ,deci trebuie sa-i fac incetarea dar vreau sa-i fac alt contract tot pe perioada determinata.nu ... (vezi toată discuția)
Angajare pe perioada determinata iliemailat iliemailat recent am fost angajat la o s.c. pe perioada de trei luni (Perioada de proba). dupa expirarea celor trei luni, mai au dreptul cei de la conducerea sc sa-mi ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca imuntenegru imuntenegru Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema ce v-o expun. Prietenu meu a fost angajat in data de 08.10.2012, pe un concediu fara plata ... (vezi toată discuția)