avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Somatie de plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Somatie de plata

Buna ziua, am o intrebare mai complicata. O ruda, in urma cu aproximativ 2 ani a fost abordata, intr-un centru comercia, de o firma cunoscuta de cosmetice pentru a devenii clienta. Aceasta nu era interesata dar reprezentantul a insistat sa ii ceara datele doar pentru a avea mai multe persoane interesate si aceasta a acceptat. Nu a facut nici o comanda la firma respectiva dar de anul trecut aceasta continua sa primeasca facturile de plata, am sunat la firma respectiva am explicat situatia si mi sa spus ca o persoana de la ei din firma a facut acele comenzi si aparent tot ea le-a si ridicat pentru ca noi nu am primit decat facturile de plata. Am vorbit acolo contul de curand a fost blocat si nu se mai pot face comenzi pe numele ei si din ce spune conducerea persoana care a facut comenzile a platit toate restantele saptamana trecuta. Ieri am primit o scrisoare de la o firma de recuperari cum ca tot noi suntem datori si daca nu platim datoriile o sa vina sa recupereze bunuri sau ceva de genu. Cand am sunat la firma de recuperari am incercat sa explic situatia si mi sa spus ca nu e problema lor cine a facut comenzile dar noi figuram ca fiind datornici si a inchis. Am sunat inapoi la firma de cosmetice si de acolo mi-au spus ca "Doamna de la firma inainte sa deschida gura trebuia sa deschida ochii pentru ca nu figurati ca fiind datornici la noi". Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti ce as putea sa fac in legatura cu asta. P.S. persoana pe numele careia vin facturile este plecata din tara din vara anului trecut.
Cel mai recent răspuns: ANDY97 , utilizator 15:53, 24 Februarie 2015
Nu aveți de ce să vă faceți griji. Nu au un titlu executoriu, ar trebui să vă de în judecată. Nu o vor face, pentru că nu au cum să dovedească faptul că ați semnat acele comezi. Evident e doar o încercare de fraudă a firmei de recuperări. Bănuiesc că acea firma începe cu EOS.
expres, va multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie firma telefonie anycyk anycyk Buna ziua!Ma confrunt cu urmatoarea problema.In urma cu cativa ani mi-am facut un abonament la firma de telefonie.Cu vreo doua luni inainte de incheierea ... (vezi toată discuția)
Agent executare silita eos ksi alin1993 alin1993 Buna seara ! In urma unei pacaleli pe care mi-a aranjat-o Orange, am incetat sa le mai platesc abonamentul. Din pacate nu mai stiu exact acum cat timp s-a ... (vezi toată discuția)
Eos-ksi si orange ruxandram ruxandram Buna ziua. Saptamana trecuta am incercat sa achizitonez un serviciu de la providerul de telefonie Vodafone, respectiv portarea numarului de la Orange. Aflu cu ... (vezi toată discuția)