avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... parcarea unei masini langa gardul vecinului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

parcarea unei masini langa gardul vecinului

Bunaziua. intre mine si vecinul meu se afla o alee....iesirea lui se face pe alee, eu in schimb am 2 iesiri din curte, din fata pe strada principala pe unde e si poarta pentru parcarea masinii mele, si iesirea din spate care da in alee.(strada si alee sunt paralele si casa mea e intre ele).
Intrebarea e la ce distanta de gardul meu are voie sa-si parcheze masina vecinul meu?deoarece nu are loc sa parcheze in curte(sau nu vrea sa-si faca loc) si nici nu parcheaza pe partea sa de drum ci lipit de gardul meu. Nici nu am loc sa ma trecor intre masina si gard
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 16:05, 24 Februarie 2015
Anuntati-i pe cei de la rutiera sau pe cei de la locala! Codul rutier prevede o distanta minima de 1m intre autoturism si perete.

oug195/2002
art. 142. – Se interzice oprirea voluntară a vehiculelor:
....................................................................................................
n) pe trotuar, dacă nu se asigură spaţiu de cel puţin 1 m pentru circulaţia pietonilor;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare - usa de la casa blocata gabim112 gabim112 Am un vecin care parcheaza masina in fata casei mele pe trotuar, chiar la poarta de intrare.I-am cerut sa nu mai parcheze, dar zice ca e domeniu public si ... (vezi toată discuția)
Afis parcare legal sau ilegal andrei881 andrei881 Buna.Pe strada mea trotoarele sunt foarte largi(cca. 4-5 mt) ma gandesc sa putem parca, toti parcam fara probleme. Pe portiunea de trotuar di fata unei ... (vezi toată discuția)
Stationare masina in fata curtii Margareta72 Margareta72 In ultimul timp, o dubita de Romstal este parcata mereu in dreptul curtii mele. Nu blocheaza accesul in curte dar ma deranjeaza foarte tare, pentru ca abia pot ... (vezi toată discuția)