avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... asistent medical grad principal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

asistent medical grad principal

sunt asistent med.intr-un spital de urgenta sectia ATIdin dec.2008. In dec. 2013 am promovat exam de grad principal cu nota maxima, am fisa de evaluare anuala cu caifiicativul F bine, lucrez intr-o sectie cu conditii deosebite si cu toate acestea modificarea salariala din actul aditional pe care nu l-am semnat este suficient sub nivelul colegilor care au promovat gradul odata cu mine cu aceeasi vechime in munca. Justificarea de la resurse umane a fost ca si inainte de modificare am avut salariul mai mic si daca a fost un abuz atunci legea 284/2010 da posibilitatea sa se mentina in continuare si chiar nu are importanta nota de la examen si fisa de apreciere, doar salariul dinainte de modificare.
Intrebarea mea este ce temei legal exista la acest moment pentru a se acorda suma x in situatia in care coeficientii de ierarhizare nu se folosesc si grila de salarizare numai exista.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Echivalare studii cory1983 cory1983 Buna ziua, Am urmatoarea problema In 2005 am terminat colegiu UTCB durata 3 ani finalizat prin licenta. De la UTCB am primit o adeverinta pt recunoasterea ... (vezi toată discuția)
Salariu bugetari CatalinSA CatalinSA Buna ziua. Intrebarea este cum aflu cum mi se calculeaza salariu? Lucrez intr-o institutie publica incadrat in functie de la jumatatea lui 2013? Nu stiu ... (vezi toată discuția)
Asistent generalist cu diploma studii superioare in kinetoterapie iculici iculici LUCREZ CA ASISTENTA MEDICALA INTR-UN SPITAL DIN ACEASTA MINUNATA TARA. DUPA TERMINAREA SCOLII DE ASISTENTE, AM INTRAT LA FACULTATE. SUNT LICENTIATA IN ... (vezi toată discuția)