avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Rezervare denumire ONG in limba engleza
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Rezervare denumire ONG in limba engleza

Buna ziua, sper sa ma puteti ajuta cu o intrebare pt ca telefonul Min Just suna degeaba iar de mail se pare ca nu au auzit. Dorest sa infiintez o asociatie cu denumirea in limba engleza. Am trimis formularul postat pe site si am primit refuz pe motiv ca trebuie sa furnizez traducerea denumirii in limba romana, insa nu precizeaza nicaieri cum trebuie sa fac acest lucru. Ex: trebuie sa atasez o declaratie pe propria raspundere cu traducerea, trebuie sa ma duc la traducator autorizat sau pur si simplu in formular sa mentionez ca traducerea in limba romana este "X". A mai trecut cineva prin experienta aceasta?
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 15:06, 1 Martie 2015
Scrieti in formularul de verificare a disponibilitatii denumirea in limba straina urmata de traducerea in limba romana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denumire ong in limba straina cecisromania cecisromania Buna ziua, In OG 20 actualizata se precizeaza \"Denumirea exprimată într-o limbă străină va cuprinde și traducerea în limba română.\" In ... (vezi toată discuția)
Cerere de rezervare a denumirii karesz888 karesz888 Bună! Am trimis și eu o cerere de rezervare a denumirii pentru o asociatie. Am primit răspuns din partea MJ cum că denumirea este doar în engleză și ... (vezi toată discuția)
Denumire asociatie ong in 3 limbi negreanu_robert negreanu_robert Buna M-ar interesa daca este posibil ca sa inregistrez o asociatie cu 3 denumiri diferite (limba romana, engleza, maghiara). Si daca da cum se procedeaza si ... (vezi toată discuția)