avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Cerere de rezervare a denumirii
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Cerere de rezervare a denumirii

Bună!
Am trimis și eu o cerere de rezervare a denumirii pentru o asociatie.
Am primit răspuns din partea MJ cum că denumirea este doar în engleză și trebuie inclusă în denumire și traducerea în limba română.
Cum să procedez, să transmit o nouă cerere cu denumirea rectificată conform solicitării și să atașez o copie de pe chitanță? Chitanța în original a fost trimis cu cererea inițială.
Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Ultima modificare: Marți, 17 Noiembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 22:18, 3 Martie 2021
dupa cum probabil ati aflat, din 5 decembrie nu mai e obligatoriu ca in denumire sa fie cuprinsa si varianta / traducerea in limba romana, insa in cererea catre MJ trebuie data si traducerea legalizata in lb., romana a semnificatiei denumirii in limba straina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denumire ong in limba straina cecisromania cecisromania Buna ziua, In OG 20 actualizata se precizeaza \"Denumirea exprimată într-o limbă străină va cuprinde și traducerea în limba română.\" In ... (vezi toată discuția)
Rezervare denumire ong in limba engleza diana_wald2000 diana_wald2000 Buna ziua, sper sa ma puteti ajuta cu o intrebare pt ca telefonul Min Just suna degeaba iar de mail se pare ca nu au auzit. Dorest sa infiintez o asociatie ... (vezi toată discuția)
Denumire asociatie in engleza Alexandra-B Alexandra-B Buna ziua, Poate sa imi spuna cineva cum se procedeaza daca doresc sa infiintez o asociatie si vreau ca denumirea sa fie in limba engleza? Tot la Ministerul ... (vezi toată discuția)