Am implinit in luna mai anul trecut 18 ani,dupa din cate imi aduc aminte am primit alocatia timp de o luna.Cererea pentru acordarea alocatiei am facuto acum 2 luni,in speranta ca banii sa se stranga si sa primesc o suma mai mare.Am presupus ca ar fi trebuit sa vina pana acum.Intrebarea mea este:Am facut o greseala facand asta,si nu o sa primesc banii?Din cate stiu am parcurs pasii pe care trebuia sa ii fac pentru cererea de alocatie,copie dupa buletin,completarea fisei tip,selectarea optiunii de primire a banilor,singurul lucru care acum ma ingrijoreaza e ca nu am depus la timp la secretariatul scolii unde invat.Cei de la secretariat au zis ca o sa trimita formularul,ca nu este o problema intarzierea.Va multumesc anticipat!
Veti primi retroactiv banii pe alocatie , in caz contrar sesizati ANPIS - Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, email : anps@prestatiisociale.ro
Suspendare alocatie
narin
Buna ziua, referitor la acordarea / suspendarea alocatiei doresc sa va intreb urmatoarele:
fiul meu este nascut in 1999 in Ro, am beneficiat de alocatie care ... (vezi toată discuția)