avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare pesie pentru grupa II
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare pesie pentru grupa II

După recalcularea pensiei pentru adăugare ani grupa II de muncă, am primit decizie de mărire începând cu următoarea lună după ce am depus actele. La momentul pensionării mele pe caz de boală, anii de grupă erau trecuţi în cartea de muncă dar nu au fost valorificaţi.
2008- pensionată pe caz de boală
2012- recalculare în care au fost valorificaţi 6 ani de grupa II
1 septembrie 2014- recalculare în care au fost valorificaţi 11 ani de grupa II
Cum procedez să recuperez drepturile băneşti din urmă şi pentru câţi ani pot să cer drepturi din urmă?
Cel mai recent răspuns: Gabi50 , utilizator 21:59, 24 Februarie 2015
Nu puteti cere drepturi din urma.Drepturile se acorda cu luna urmatoare depunerii actelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupa de munca sorinnell sorinnell Buna seara, As avea si eu o intrebare la care as dori un raspuns daca se poate: Mama mea a fost pensionata pe caz de boala inainte de '89 fiind incadrata ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie dritaS dritaS Buna seara, Sunt pensionat pe caz de boala grad III invaliditate. In luna ianuarie 2014 am depus la casa de pensii adeverinte de la fostele locuri de munca ... (vezi toată discuția)
Cand ma pot pensiona fara sa fiu penalizata? Stefanpetrut Stefanpetrut Gen:F Data nasterii:19.oct.1954 Stagiul de cotizare:37 ani si 4 luni Alte date: 3 copii, cadru didactic ,in acesta perioada am beneficiat de 45 zile ... (vezi toată discuția)