avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata concediu medical profesor pensionar plata cu ora
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata concediu medical profesor pensionar plata cu ora

Sunt o profesoara pensionara.Acum suplinesc o colega bolnava,facandu-mi-se un contract de plata cu ora pentr pensionari ,pe un numar de 22 ore pe saptamanal.Am fost bolnava si am primit un concediu medical pentru 5 zile(urgenta)Secretara mi-a spus ca nu ma poate plati pentru cele cinci zile,desi eu platesc pentru orele efectuate si CAS si CASS si platesc si din pensie CASS.Mi-a spus ca nu poate sa plateasca doua persoane bolnave.Va rog sa-mi spuneti daca este corecta aceasta afirmatie deoarece nu mi se pare normal sa nu fiu platita din moment ce eu imi platesc contributile,,
Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Plata orelor suplimentare CRISTINA AVADANI CRISTINA AVADANI Am si eu o nedumerire....sunt educatoare si in luna februarie am suplinit o colega timp de 7 zile. Precizez ca eu sunt educatoare la o gradinita cu program ... (vezi toată discuția)
Interzicerea platii orelor pentru suplinire concediu medical maria_liliana1967 maria_liliana1967 Buna ziua! Am fost informati de conducerea scolii ca, in urma controlului CF, se interzice plata cu ora profesorilor care efectueaza orele colegilor aflati in ... (vezi toată discuția)
Furt? Va rog dinsuflet sa ma ajutati cu un sfat,sa imi spuneti ce ma fac, ce pot sa fac sa ies din aceasta situatie. Sunt eleva in clasa 13 cursuri la Seral ... (vezi toată discuția)