avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii plata orelor suplimentare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

plata orelor suplimentare

Am si eu o nedumerire....sunt educatoare si in luna februarie am suplinit o colega timp de 7 zile. Precizez ca eu sunt educatoare la o gradinita cu program prelungit, iar colega pe care am suplinit-o este la program normal. Intrebarea mea este cum vor fi platite zilele de suplinire, daca intra la plata cu ora si cate ore voi fi platita.
Cel mai recent răspuns: CRISTINA AVADANI , utilizator 18:16, 23 Martie 2010
In ce baza a-ti suplinit-o pe colega dumneavoastra? de cine a-ti fost solicitata? de director? sau in ce modalitate? prin ordin de servici?
colega pe care a-ti suplinit-o era in concediu medical?
Da, colega era in concediu medical.
Colega pe care am suplinit-o a fost in concediu medical si am suplinit la cererea directoarei.
In perioada cat ati suplinit-o (de fapt ati inlocuit-o) pe colega dv. ati lucrat si pentru dv., nu numai pentru colega, asa-i ?
Atunci, faceti calculul orelor lucrate de dv. - adica : de la ora ... la ora ....
Daca rezulta ore suplimentare (adica peste cele normale ale programului DV. de lucru) atunci v-ati dat singura raspunsul. Daca nu apar, va intreb eu : de ce vreti sa fiti platita pentru ore suplimentare daca nu le-ati efectuat ?
Faptul ca munciti "de doua ori mai mult" nu constituie motiv pentru a incasa ore suplimentare.

Alte discuții în legătură

Norma didactica educatoare neluvot2008 neluvot2008 BUNA ZIUA!VA ROG SA MA LAMURITI IN LEGATURA CU NORMA DIDACTICA A UNUI CADRU DIDACTIC,RESPECTIV EDUCATOARE. NU INTELEG DE CE O EDUCATOARE ,DE LA O GRADINITA CU ... (vezi toată discuția)
Interzicerea platii orelor pentru suplinire concediu medical maria_liliana1967 maria_liliana1967 Buna ziua! Am fost informati de conducerea scolii ca, in urma controlului CF, se interzice plata cu ora profesorilor care efectueaza orele colegilor aflati in ... (vezi toată discuția)
Probleme urgente cu concediul BadoiAndreea BadoiAndreea Buna ziua, am sa va detaliez problema mea in speranta ca cineva ma va putea ajuta. Lucrez de la ora 09 la ora 21, o zi da - una nu. Colega mea are acelasi ... (vezi toată discuția)