Am si eu o nedumerire....sunt educatoare si in luna februarie am suplinit o colega timp de 7 zile. Precizez ca eu sunt educatoare la o gradinita cu program prelungit, iar colega pe care am suplinit-o este la program normal. Intrebarea mea este cum vor fi platite zilele de suplinire, daca intra la plata cu ora si cate ore voi fi platita.
Domnule draga...cred ca nu stiti cum functioneaza un program de gradinita cu program prelungit si unul cu program normal. In perioada cand am inlocuit-o pe colega...asta ca sa va raspund la intrebare....eu trebuia sa fiu libera, deci nu am muncit de doua ori mai mult in acelasi timp, ci efectiv am lucrat suplimentar. Intrebarea mea era cate ore trebuia sa fiu platita pentru cele 7 zile lucrate in plus, avand in vedere ca norma pe zi era de 5 ore. Ei calculul matematic l-am facut si eu ca stiu tabla inmultirii...dar cei de la contabilitate au fost de alta parere. Si atunci am vrut sa mai aflu o parere poate mai experta in ceea ce priveste plata orelor suplimentare la o educatoare care suplineste in timpul ei liber alta educatoare aflata in concediul medical. Sper ca sunteti mai lamurit acum si chiar nu sunt genul care ''jecmaneste'' statul de bani, pentru asta sunt altii.