avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PROGRAMUL DE LUCRU LA BUNUL PLAC al sefului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PROGRAMUL DE LUCRU LA BUNUL PLAC al sefului

Se poate ca o sefa sa iti faca ce program de lucru vrea, chiar daca alte 30 persoane lucreaza in alte localitati la aceeasi firma pe acelasi post si au un program fix( cu mentiunea ca in fisa de post scrie la subordonat de specialitate unui manager si disciplinar actualei sefe)...Managerul de specialitate lucreaza acelasi program fix cu ceilalti colegi...
Ultima modificare: Marți, 24 Februarie 2015
Irina Havirneanu, Alte profesii
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:18, 25 Februarie 2015
Art. 117 C.mun. - Programul de muncă şi modul de repartizare a acestuia pe zile sunt aduse la cunoştinţă salariaţilor şi sunt afişate la sediul angajatorului.

Programul de muncă şi modul de repartizare a acestuia pe zile le aveti mentionate si in contractul individual de munca ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grafic de lucru lunar, afisare andreeaacosteaa andreeaacosteaa Lucrez intr-un spital de stat, unde se lucreaza conform unui grafic de lucru intocmit lunar, de catre asistenta sefa. Problema este ca acest grafic se afiseaza ... (vezi toată discuția)
Program de lucru NanaAna NanaAna Buna ziua! Am si eu o intrebare despre programul de munca: sotul meu lucreaza curier la program de 8 ore iar mai nou sefii lui vor sa il treaca la program ... (vezi toată discuția)
Modificare program de lucru Laura_M Laura_M Buna ziua, Este normal ca angajatorul sa modifice programul lunar de lucru, dupa afisarea acestuia anterioara? Se da situatia: lucrez in ture de tip ... (vezi toată discuția)