avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

buna dimineata! stimate avocatnet.ro cati bani trebuie sa platesc pentru o pensie alimentara daca eu am o pensie de 548 de lei si in afara copilului caruia trebuie sa ii platesc pensie alimentara mai am trei copii in intretinere din a doua casatorie. multumesc! cu stima si respect
Cel mai recent răspuns: ciuhatflorin , utilizator 12:13, 25 Februarie 2015
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
max 68.5 lei. Instanta e cea care hotaraste, poate stabili si mai putin de atat.

MULTUMESC!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara tata strain camelianna camelianna copil in afara casatoriei,recunoscut,ce pensie alimentara poate sa primeasca de la tata,in cazul in care acesta este cetatean strain si este student,adica nu ... (vezi toată discuția)
Pensia de intretinere la doi copii dildi dildi buna ziua, in anul 2007 am divortat. Din prima casatorie am o fetita, pentru care platesc pensia de intretinere 120 lei / dintr-un venit de 550 lei /. In anul ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara gabitza1976 gabitza1976 poate fi recalculata pensia alimentara daca am un act jud.irevocabil?acum 3 ani am decis de comun acord cu fostul sot sa-i acord custodia fiului meu deoarece ... (vezi toată discuția)