avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contract de arendare prelungit
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contract de arendare prelungit

Buna ziua.Am un contract de arendare pasune in zona extravilana cu Primaria localitatii mele .Contractul este incheiat in 2010.Am respectat toate punctele de la capitolul raspundere arendas.In schimb arendatorul nu m-a anuntat cu un an inainte refuzul de a prelungi contractul care a incetat in decembrie 2014.(prevedere stipulata in contract).Cu 20 zile inainte de data incetarii,am depus cerere de prelungire,mentionand ca am respectat contractul si ca sunt inscris cu acest teren la APIA,eu avand 400 oi mame si 20 de vaci.Primaria mi-a trimis o adresa ,o hartie fara nr.de inregistrare,fara data in care imi spune sa astept ca la proxima sedinta de Consiliu Local se va lua o hotarare.Spuneti-mi ce pot face?Contractul este facut pe baza Legii 16/1994 care s-a abrogat in 2011.V a multumesc din suflet.
Cel mai recent răspuns: teslovan florentina , utilizator 10:27, 25 Februarie 2015
Sa asteptati raspunsul primariei ai in functie de acest raspuns va adresati Prefecturii chiar si instantei.
Multumesc.Dar ce raspuns sa mai astept ca ei au trimis deja o adresa fara nr de inregistrare si fara data care nu poate fi un reper pentru "proxima sedinta".M-am gandit sa le trimit po sesizare prin care sa solicit un respuns adevarat si legal si apoi ...nu stiu.Ca animalele nu stiu de birocratie.Multumesc mult.buna idee cu prefectura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primarie refuza eliberare documente Marina_CT Marina_CT Buna seara,ma confrunt cu urmatoarea problema si va rog sa ma ajutati.Mama mea (decedata in 2004)avea 2,5 ha de teren arabil pe raza localitatii ... (vezi toată discuția)
Arenda teren Leo60 Leo60 În 2015 am intrat în posesia ( prin adresă la Prefectură) contractului de arendă pentru un teren pentru care eram coindivizar. Contractul este din 2012, ... (vezi toată discuția)
Respingerea contractului de concesionare teren isaura isaura Buna ziua, Doresc sa concesionez de la vecinul meu un teren ( pasune) pentru pasunat. Am fost la primaria Turda unde am vrut sa inregistrez contractul de ... (vezi toată discuția)