avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Infiintare firma, plata TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Infiintare firma, plata TVA

O societate comerciala nou infiintata, s-a inregistrat in declaratia 070 ca si platitoare de TVA. Ce sistem de TVA va aplica, la incasare sau nu Si cum poate afla sau opta?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 17:25, 27 Februarie 2015
070 este pt pfa.
La inceput aveti TVA normal. Daca vreti TVA la incasare se depune la fisc o declaratie si va inreg cu TVA la incasare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa activitati de traducere moldovangigi moldovangigi Va rog sa aveti amabilitatea sa-mi precizati daca: 1. in cazul unei PFA nou infiintate si inregistrate la Registrul Comertului (cod CAEN 7430, activitati de ... (vezi toată discuția)
Declaratii nedepuse la timp deiu160990 deiu160990 Am deschis o intreprindere individuala in primavara acestui an si nu am depus la finante nimic pentru ca nu am folosit niciodata firma.ce probleme pot sa am? (vezi toată discuția)
declaratii dupa infiintare pfa florinat florinat Subiect: Declaratii dupa infiintare PFA După ce se înființează PFA-ul, cu obiect de activitate prestare servicii către client din UE, obligațile ... (vezi toată discuția)