avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1306 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cerere rectificativa declaratie 318
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cerere rectificativa declaratie 318

Buna ziua,
am verificat starea declaratiilor 318, depuse anul trecut pt anul 2013. Am eroare in declaratie si trebuie sa depun una noua rectificata. Alegand optiunea Cerere rectificativa mi se cere Numarul de referinta al cererii anterioare
(ROxxxxxxxxxxxxxxxx). Am verificat declaratia depusa online, raspunsul primit de la finante, insa n-am vazut nicaieri nr de referinta. Ati putea sa ma lamuriti de unde sa scot acest numar. Multumesc

Alte discuții în legătură

Revisal + erori la transmitere on-line d112 BICOS BICOS pentru transmitere revisal trebuie doar o dec. interna de numire care cumva trebuie inregistrata la itm? imi apar erori la folosire certif, digital ptr.112 ... (vezi toată discuția)
Rectificativa la d101 mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o informatie pt care va multumesc anticipat. Am primit o adresa de la Finante in care sunt atentionata ca exista ... (vezi toată discuția)
Corectie inreg.achizitii in d300 krika8712 krika8712 In anul 2007 trim.4 din greseala am declarat achizitiile intracomunitare la pozitia 4, iar acum am primit o notificare cum ca nu am depus declaratia 390 ... (vezi toată discuția)