avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Depunere declaratii
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Depunere declaratii

Buna ziua,
Imi spuneti va rog daca o firma nu a avut intrari si iesiri pe o luna, se depune 300 si 394 cu 0?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: S.C. ORIEDA CONT EXPERT S.R.L. , Contabil 19:15, 6 Martie 2015
300 nu se refera doar la intrari si iesiri ci la TVA dedusa si colectata. D300 se depune chiar daca societatea nu a avut activitate/operatiuni.
In schimb D394, fiind declaratie informativa, nu se depune "pe zero".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 394 breja breja Bonurile fiscale mai mici de 100euro care au cod fiscal se mai trec in decl 394. In Ord 4019/2014 nu se specifica nimic de bonuri fiscale.Mai am o nelamurire ... (vezi toată discuția)
Declaratia 394 vasilelacramioara vasilelacramioara daca o societate nu are activitate si depune decontul de tva pe 0 , declaratia 394 se depune si ea pe 0 ? multumesc (vezi toată discuția)
Rectificativa la d394 Neliamanea Neliamanea Buna ziua! Ulterior depunerii D300 si D394 pentru luna ianuarie am mai primit o factura aferenta aceleasi luni. As vrea sa stiu daca pot sa declar in luna ... (vezi toată discuția)