avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua,
Am castigat procesul cu fostul angajator,iar acesta nu a respectat sentinta judecatoreasca. Am apelat si la un executor judecatoresc dar m-am lovit de un zid. Administratorul fostului angajat este anchetat de DNA si i-au fost poprite conturile de aceasta institutie. Am facut si plangere penala pentru neexecutarea sentintei judecatoresti si una de amendare pentru intarzierea punerii in aplicare a sentintei. Pot spera ca imi voi obtine drepturile salariale obtinute in instanta? Sau e o cauza pierduta?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Larisa-Lory , utilizator 15:01, 25 Februarie 2015
Daca spuneti ca deja are mari probleme cu justitia nu cred ca il mai sperie si plangerea dvs penala. Dar mai stiti... Speranta exista intodeauna.
As dori sa stiu daca in caz de poprire conturi are intaietate DNA-ul sau salariatii societatii privind drepturile salariale? Stiu ca in cazul falimentului salariatii au intaietate fata de furnizori, etc. Trebuie deblocate conturile de DNA ca sa imi achite sau nu e necesar?Mentionez ca e vorba de societatea d-lui. Chebutiu fost manager al UCMR-ului(Caras-Severin) anchetat si arestat in prezent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintegrare pe post cont poprit de dna Larisa-Lory Larisa-Lory Buna ziua, Am nelamurire si sper ca dvs. sa ma luminati. In urma unui proces am castigat si am fost reintegrata pe post (mi s-au intocmit si actele ... (vezi toată discuția)
Punerea in executare a unei hotarari judecatoresti definitiva si irevocabila comanm comanm O cunostinta apropiata a fost data afara de la servici fara decizie si fara nici o motivatie A dat in judecata firma angajatoare si a obtinut in instanta o ... (vezi toată discuția)
Blocarea abuziva a sumelor de catre banca ELISEIDUMITRU ELISEIDUMITRU Sunt angajat al unei firme din Bucuresti, cu punct de lucru si in Bacau,unde locuiesc,in urma unui titlu executoriu emis de ANAF pt.tva de recuperat conturile ... (vezi toată discuția)