avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... rapundere consilier juridic pentru viza
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

rapundere consilier juridic pentru viza

Buna ziua,
Obiectul unui contract il constituie predarea de catre concedent a unor bunuri imobile prevazute in CF-uri anexa la contract.
In cf-uri din totalul suprafetelor se constata ca o parte din acestea nu sunt ale concedentului, chiar si asa contractul s-a incheiat pt toti mp inscrisi in cf.
De asemenea este stipulata o clauza care prevede ca stabilirea suprfetelor finale ocupate definitiv, se vor putea face dupa receptia finala a obiectului de investitii incheindu-se act aditional.( de aceea firma concesionara dupa incheierea contractului a apelat la serviciile unui topograf care sa clarifice situatia)
Juristul firmei concesionare raspunde pt vizarea contractului in aceasta situatie, mai fiind semnat si de catre director si contabil sef?
Cel mai recent răspuns: tudor_25 , utilizator 16:29, 27 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Prin apelarea la o firma de servicii topografice ulterior semnarii contractului cred ca este o dovada clara ca si conducerea si-a insusit contractul, pe baza acelor cf uri chiar acte oficiale fiind neputand-se determina cu exactitate suprafata ocupata de catre ceilalti titulari ai dr de proprietate. Si asa a fost intocmit contractul, pe toata suprafata terenului inscris in cf, concesionarul avand posibilitatea dovezii contrare caz in care se va incheia act aditional.
Deci cred ca juristul nu poate fi tras la raspundere fiind o acceptare unanima de preluare in astfel de conditii.
Multumesc domnu jurist pt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum concesionez un spatiu public andreeabarbosu andreeabarbosu am un magazin pe proprietatea mea si as vrea sa concesionez sau sa fac un contract de comodat pentru terenul din fata magazinului.acest teren este pe domeniul ... (vezi toată discuția)
Contract de concesiune otilia13 otilia13 Buna seara. Intre Municipiu in calitate de concedent si un SRL in calitate de concesionar s-a incheiat un contract de concesiune pe o perioada de 10 ani pt ... (vezi toată discuția)
Concesionare de catre primarie a unor cai de acces intr-un imobil privat MARIANO MARIANO Suntem 10 coproprietari ai etajului unui complex comercial. Anul trecut primaria a concesionat unuia dintre noi o sprafata de teren aflata intre imobil si ... (vezi toată discuția)