avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Termen infiintare punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Termen infiintare punct de lucru

Am inchiriat un spatiu pentru infiintarea unui punct de lucru. Va rog sa-mi spuneti daca exista un termen limita in care trebuiesc depuse actele pentru infiintarea punctului de lucru. multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 13:09, 27 Februarie 2015
Punctul de lucru se infiinteaza la initiativa societatii. Nu exista un termen la care sa il infiintati chiar daca ati inchiriat cu acest scop si scrie in contract acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru EDY.MILAN EDY.MILAN AM O FIRMA DE APARTAMENT :) VREAU SA DESCHID UN PUNCT DE LUCRU SA IMI POT DESFASURA ACTIVITATEA IN PACE .INTRE TIMP AM INCHIRIAT UN SPATIU ,CARE SUNT ... (vezi toată discuția)
Cum se infiinteaza srl? diana_creatza19 diana_creatza19 Buna. Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti si mie cum se infiinteaza un srl pentru colectare fier vechi. Ce autorizatii, ce acte si cam cat costa daca ... (vezi toată discuția)
Constructie spațiu comercial, facută de o pf, cu scopul închirierii GeorgeSoft GeorgeSoft Buna ziua, Recent am inființat o firmă, ce în acest moment nu are activitate. Vreau sa construiesc un punct de lucru, pe terenul tatălui meu, iar acea ... (vezi toată discuția)