avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 ce coduri caen am nevoie pentru urmatoarele activitati?
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

ce coduri caen am nevoie pentru urmatoarele activitati?

Buna, doresc sa-mi deschid o firma tip srl-d si as dori sa stiu ce coduri caen sunt necesare pentru urmatoarele activitati:
1) doresc sa import un produs respectiv o leguma uscata din spania in forma bruta
2) vreau sa il ambalez aici in romania si sa il comercializez in urmatoarele forme : prin distributie la diferite magazine,
3)vanzare online,
4) directa la persoane fizice printr-un magazin propriu.
In speranta ca imi veti raspunde multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 13:39, 1 Martie 2015
1. Nu este import, este achizitie intracomunitara, cod 4631
2. 8292
3. 4791
4. 4721

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 4618 Cosmin83 Cosmin83 Buna ziua. As vrea sa ma ajutati cu o problema:Codul CAEN 4618 este bun pentru a-l folosii la comercializarea legumelor,avand un stand in piata si un mic ... (vezi toată discuția)
Comercializare bauturi alcoolice DianaSterea DianaSterea Buna ziua! Doresc sa vand bauturi alcoolice online, printr-un website. Am coduri caen 4725 - Comerţ cu amănuntul al băuturilor, în magazine specializate ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4711 mikiba mikiba Buna seara Astazi am avut un control (la maagazin) de la politia locala si m-au debusolat in privinta autorizarii codului CAEN . Eu am autorizat codul CAEN ... (vezi toată discuția)