avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... plata unei facturi telefonie mobila
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

plata unei facturi telefonie mobila

Din cauze personale nu am putut plati facura vodafone care consta in suma de pana in 200 ron ,in fine mi-a fost reziliat contractul si dupa 3 luni (azi) mi-a venit o instintare ca sunt in evidenta lor cu o suma restanta de 608 ron. si daca nu platesc in termen de 7 zile debitul meu va fi cesionat catre agentii specializate de recuperare creante si va fi majorat cu penalizari de intarziere calculate la zi care se vor adauga cheltuielile de judecata aferente.....pot rezolva cumva plata sumei ,adica o plata esalonata in 1 luna maxim doua ...sau....nici nu mai stiu....cum sa procedez daca nu am banii necesari si disbonibili in termenul acordat de ei..
Cel mai recent răspuns: crisprecup , utilizator 12:17, 3 Iulie 2009
In primul rand slicitati sa va comunice calculul in urma caruia au ajuns la suma de 608 RON.
Functie de corectitudinea acestui calcul, solicitati o esalonare a platilor si negociati stoparea curgerii penalitatilor de intarziere.
multumesc...
cititi contractul.in functie de clauza vedeti ce masuri luati.solicitati calculul penalitatilor.nu aveti decat sa platiti factura.corect era sa va ganditi cand ati vorbit daca puteti acoperii costul facturii.
Daca s-a reziliat contracul cu vodafone, de unde mai curg penalitati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperatori creante berlo alexandru berlo alexandru Buna ziua ma numesc B. A. din Timisoara, si va rog daca puteti sa ma ajutati in problema cu firma recuperatoare de creante, Eu am avut 2 abonamente ... (vezi toată discuția)
Problema cu furnizor telefonie mobila turboxxl turboxxl Buna ziua, Am o problema cu vodafone.Am un contract la ei la care am ramas restant suma de 800 lei din 02.11.2009.Creditul mi-a fost vandut catre o firma ... (vezi toată discuția)
Penalizari in urma cesionarii datoriei CorinaSusu CorinaSusu Buna ziua, Va rog frumos in masura in care se poate sa ma ajutati cu niste sfaturi legate de urmatoarea situatie: Mama mea a avut un contract cu o companie ... (vezi toată discuția)