avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pareza faciala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pareza faciala

In urma cu 1 an si jumatate am fost injunghiat la in gat la locul de munca, acum 1 an am fost la medicul expert al asigurarilor sociale a stabilit incapacitate adaptiva de 20% dar capacitatea de munca a spus ca este pastrata.Eu am ramas cu pareza faciala stanga deci nu mi-am revenit chiar daca a trecut 1 an si jumatate de la incident, cei de la IML m-au trimis saptamana trecuta la un control la spital la un medic neurolog care a stabilit ca am Pareza faciala periferica stanga.
A mai mentionat ca dupa atata timp leziunile nervoase sunt permanent.
Deci aceasta inseamna ca sufar o infirmitate din moment ca am pierdut un simt .
Ce pot face in sitauatia aceasta?
Pot beneficia la salar de vre-un spor ceva?
Scutire de impozit?
Unde sa ma adresez?
Ce pot face in continuare
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:54, 28 Februarie 2015
Luati legatura cu medicul de familie sa va ajute sa solicitati indemnizatie de handicap daca vi se stabileste un grad de handicap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost injunghiat in gat la locul de munca , ce pot face? el1977 el1977 Am fost la IML si doctorul de la IML mi-a spus ca dansul nu poate sa spuna ca mi-a pus viata in pericol chiar daca am fost injunghiat in gat, motivand ca nu ... (vezi toată discuția)
Am fost injunghiat in gat la locul de munca , ce pot face? el1977 el1977 Buna ziua ma numesc C......domiciliat in Timisoara s jud Timis , am fost injunghiat in gat la data de 14 septembrie 2013 in timp ce ma aflam la locul de munca ... (vezi toată discuția)
Contraexpertiza certificat medico-legal eugennico eugennico In luna ianuarie am fost victima unei agresiuni(am fost lovit pe la spate in cap de mai multe ori cu o \"bâta de baseball),si am fost internat 15zile la ... (vezi toată discuția)