avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost injunghiat in gat la locul de munca , ce pot ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost injunghiat in gat la locul de munca , ce pot face?

Am fost la IML si doctorul de la IML mi-a spus ca dansul nu poate sa spuna ca mi-a pus viata in pericol chiar daca am fost injunghiat in gat, motivand ca nu mi-a fost atins nici un vas important de sange,carotida sau jugulara, si iam spus dar daca imi atingea un vas important de sange acum nu mai puteam discuta cu dumeavoastra, iar danspul a spus sec, asta este, judecatorul sa spuna daca ti-a pus viata in pericol sau nu, in schimb mi-a dat o trimitere de trimitere spre cabinetul de neurologie formuland 4 intrebari
1-Diagnosticul actual
2 Daca susnumitul prezinta semipareza si daca aceasta reprezinta o infirmitate temporara sau permanenta
3-Daca necesit tratament de specialitate si in ce consta acesta
4-Daca leziunile nervoase sunt vindecate sau daca pareza este definitiva
Doctorita a dat diagnostic:
Pareza faciala stanga periferica, sechele cicatriciale postraumatice latero cervicala stg retroauricular stg
si a mai scris ceva de genul ca leziunile nervoase dupa atata timp sunt permanente.
Eu am impresia ca personajul de ma injunghiat are cunostinte pe la IML si incearca sa imi dinb rasputeri sa imi puna bete in roata si cei de a IML sa nu imi dea un diagnostic care sa il incrimineze pentru fapta comisa de el, iar incadrarea sa fie una mai mica .
ce sa fac in aceasta situatie????????
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 19:05, 19 Februarie 2015
Daca ati depus o plangere penala sau ati deschis actiune in instanta impotriva agresorului, solicitati efectuarea unei expertize judiciare medicale, de catre IML. Astfel va exista o cerere oficiala din partea procurorului/ instantei de judecata.
Cum evenimentul s-a petrecut la locul de munca, acesta trebuia anuntat la ITM care va dispune cercetarea de catre o comisie de ancheta, desemanta prin decizie de catre angajator. Comisia va solicita oficial un document de la medicul legist din judet, document care va fi anexat la dosarul de cercetare. Procesul verbal de cercetare si dosarul de cercetare va trebui avizat de catre ITM, iar firma va inregistra evenimentul produs ca accident de munca.
Dosarul de cercetare si PV de cercetare AM vor fi trimise la parchet, impreuna cu avizul ITM, de catre comisia de cercetare.
Mentionati, citez: "Eu am impresia ca personajul de ma injunghiat are cunostinte pe la IML si incearca sa imi dinb rasputeri sa imi puna bete in roata si cei de a IML sa nu imi dea un diagnostic care sa il incrimineze pentru fapta comisa de el, iar incadrarea sa fie una mai mica."
Daca aveti documente certe care sa va sustina punctul de vedere, puteti depune o plangere penala impotrica celor responsabili de aceste fapte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost injunghiat in gat la locul de munca , ce pot face? el1977 el1977 Buna ziua ma numesc C......domiciliat in Timisoara s jud Timis , am fost injunghiat in gat la data de 14 septembrie 2013 in timp ce ma aflam la locul de munca ... (vezi toată discuția)
Tentativa de omor el1977 el1977 Eu am fost injunghiat in gat la locul de munca, si am ramas cu cicatrici vicioase si partea stanga a maxilarului amortita si urechea stanga, la ce atricol se ... (vezi toată discuția)
Am fost injunghiat in gat la locul de munca , ce pot face? el1977 el1977 Am fost injunghiat in timp nce ma aflam la locul de munca in timpul serviciului pe 14.09.2013 , de catre un client , am fost preluat de catre o ambulanta si am ... (vezi toată discuția)