avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Tentativa de omor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Tentativa de omor

Eu am fost injunghiat in gat la locul de munca, si am ramas cu cicatrici vicioase si partea stanga a maxilarului amortita si urechea stanga, la ce atricol se poate incadra agresorul meu ?In momentul de fata este incadrat la 193 alin 2 lovirea cu un obiect contondent , dar eu am fost injunghiat in gat , el ma lovit cu un pahar de 400 ml Timisoreana in gat ,iar paharul il tinea strans in mana in momentul lovituri , paharul in momentul impactului sa spart provocandu-mi diferite leziuni si sectionandu-mi nervii auriculari din partea stanga,isr el sa taiat la mana ,ma lovit intr-un moment de neatentie al meu iar apoi a fugit.Eu am fost transportat cu ambulanta la spital unde mi sa acordat prim ajutorul am fost operat pentru a mi se extrage cioburile din gat unul dintre cioburi a fost la 2 mm de artera carotida,cand am mers la IML doctorul legist a spus ca,, nu mi-a fost viata pusa in pericol ''pentru ca nu mia fost atinsa nici-un vas important de sange, eu nu mai inteleg nimic si va cer ajutorul sa ma invatati ce pot face, eu am fost injunghiat cu un obiect taietor apt sa produca leziuni letale atunci cand vizeaza zone vitale ale corpului .
Nu inteleg cum sa facut aceasta incadrare de organele de cercetare penala.
La dosar sunt declaratiile martorilor si inregistrarile video de pe mai multe camere video care au surprins incidentul.
Mentionez dupa incident nu ma vizitat nimeni de la politie sau de la procuratura la spital nu sa interesat nimeni de mine daca am murit sau daca traiesc.
Mie mi se pare totul cusut cu ata alba.
Doresc sa fiu invatat ce pot face fata de agresor si fata de cei care nu au fost interesati de cazul meu.
Ce sa fac in situatia aceasta?
Ce sa cer in instanta, schimbarea de incadrare in ce articol.
Cel mai recent răspuns: el1977 , utilizator 16:54, 23 Februarie 2015
Daca nu mergeti dvs la parchet sa faceti presiuni, nu o sa se intereseze nimeni de soarta dvs. Sunt dosare de ani de zile in care nu se intampla nimic...
Temeiul juridic pentru tentativa la omor este art. 33 raportat la art. 188 noul cod penal.
Bun, o sa urmez sfaturile date de dumneavoastra dar cred ca este implicat si cineva de la Sectia nr 3 Politie din moment ce dosarul a stat la sectia de politie pana in luna Mai 2014 si la agresor iau dat o asemenea incadrare art.193 alin 2 ,
Cum se poate asa ceva din moment ce eu am fost injunghiat in gat pe el sa il incadreze la art.193 alin 2.
Sa actionez in instanta si pe cei ce au dat aceasta solutionare ?
Va rog sa imi dati si aceste sfaturi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost injunghiat in gat la locul de munca , ce pot face? el1977 el1977 Buna ziua ma numesc C......domiciliat in Timisoara s jud Timis , am fost injunghiat in gat la data de 14 septembrie 2013 in timp ce ma aflam la locul de munca ... (vezi toată discuția)
Am fost injunghiat in gat la locul de munca , ce pot face? el1977 el1977 Am fost injunghiat in timp nce ma aflam la locul de munca in timpul serviciului pe 14.09.2013 , de catre un client , am fost preluat de catre o ambulanta si am ... (vezi toată discuția)
Am fost injunghiat in gat la locul de munca , ce pot face? el1977 el1977 Am fost la IML si doctorul de la IML mi-a spus ca dansul nu poate sa spuna ca mi-a pus viata in pericol chiar daca am fost injunghiat in gat, motivand ca nu ... (vezi toată discuția)