avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Inchidere PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Inchidere PFA

Buna ziua! va rog sa-mi spuneti cum as putea sa inchid PFA-ul avand in vedere ca il am de aproximativ un an?
multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:33, 25 Februarie 2015
Mergeti intai la inspectorul fiscal si vedeti ce datorii trebuie sa platiti pentru anul trecut apoi la registrul comertului cu toate actele originale de la infiintare. Cu hotararea de radiere pe care v-o dau ei, mergeti iar la finante si mai depuneti o ultima declaratie 200 pentru perioada de activitate din 2015.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere pfa ContSters488364 ContSters488364 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti ce pasi am de urmat pentru a radia un PFA. Precizez ca l-am infiintat in 2015 ,dar nu am avut nici un fel de activitate ... (vezi toată discuția)
Inchidere pfa natalia20 natalia20 Buna ziua, Va rog frumos sa-mi spuneti unde inchid un PFA? unde trebuie sa merg?in acelasi loc unde l-am deschis? ce cerere trebuie sa completez? multumesc ... (vezi toată discuția)
Suspendare sau radiere pfa norma de venit alex16css alex16css Buna ziua. Urmeaza sa plec din tara pe o perioada nedeterminata si doresc sa inchid sau sa suspend PFA. Exista o perioada maxima pe care PFA se poate ... (vezi toată discuția)