buna ziua,
in data de 26.02.2014 am gasit la usa firmei un pv de indeplinire a procedurii de comunicare a unui pv de contraventie in suma de 9000 lei. In respectivul pv de contraventie se specifica faptul ca societatea mea se face vinovata ca la un control in trafic la 20.01.2014 al unui tir ce apartine societatii, verificarea tahografului era expirata. Dupa ce m-am sesizat, soferul mi-a spus ca intradevar a fost oprit, i s-au cerut actele la control, dupa care i s-au returat nespunandui ca s-ar face vinovat de vreo abatere.
Am contestat respectivul pv la judecatorie si am castigat pe exceptie pt ca mi-a fost comunicat dupa 30 zile.
Cei de la IPJ au facut recurs si au depus la dosar dovada ce atesta ca pv a fost trimis si pe posta, fiind returnat ulterior la data de 07.02.2014 cu mentiunea "expirat termen pastrare.se aproba inapoierea"
In motivelete de recurs IPJ sustine ca in contextul trimirerii si pe posta a fost intrerupt termenul de prescriptie conf dispozitiilor Deciziei nr. 10/2013 ale ICCJ.
Avand in vedere cele prezentate, va rog sa ma ajutati cu un sfat impotriva acestei decizii ale ICCJ...eventual ceva practica in favoarea mea.
Va multumesc anticipat pt ajutor!