avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Refacere cadastru apartament modificat
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Refacere cadastru apartament modificat

Buna seara,

Anul trecut am cumparat prin credit ipotecar un apartament cu modificari interioare care nu apar in schita cadastrala. Modificarile au fost trecute si in raportul de evaluare facut de banca. Banca a solicitat doar avizul unui expert tehnic prin care sa se spuna daca a fost afectata structura de rezistenta. Au fost daramate o camara si o debara si peretele dintre hol si bucatarie. Avizul a fost favorabil. Acum as dori sa intru in legalitate si sa refac schita cadastrala ca sa fie in conformitate cu realitatea. Care ar fi pasii de urmat. Avizul expertului tehnic il am. Avand in vedere ca pot dovedi cu acte (evaluarea apartamentului) ca nu am facut eu modificarile ci proprietarul anterior, mai primesc amenda? Multumesc
Cel mai recent răspuns: hadrian01 , utilizator 19:27, 6 Iulie 2017
In aceeasi situatie ma aflu si eu am cumaparat un apartament acum o luna si vevinul a facut reclamatie. Sunt in situatia de a fii amendat daca nu intru in legalitate in timp de 30 zile.Faptul ca nu em facut modificarile nu se ia in considerare.Ce ai facut pentru a nu fi amendat?
Ultima modificare: Joi, 6 Iulie 2017
hadrian01, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament cu modificari prin credit ipotecar Sleipnir23 Sleipnir23 Buna seara, Am demarat procesul pentru cumpararea unui apartament cu 3 camere prin credit ipotecar. Am semnat antecontract si am depus toate actele la ... (vezi toată discuția)
Cadastru modificari apartament MadalinaMit MadalinaMit Buna ziua. Va rog ajutor. Am cumparat, in 1997, un apartament cu trei camere. Blocul este construit in 1976. In contractul de cumparare vanzare nu este ... (vezi toată discuția)
Modificari/demolari pereti apartament Simonca Simonca Buna ziua, Vreau sa achizitionez o garsoniera care prezinta modificari, ce nu sunt prinse in cadastru (doi pereti au fost sparti: dinspre camera spre ... (vezi toată discuția)