avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabulare + cadastru cladire, pe un teren cu drept de ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabulare + cadastru cladire, pe un teren cu drept de superficie

buna seara,

se poate intabula o cladire fara titlu de proprietate, dobandita prin semnatura privata (mai exact dobandita prin factura si chitanta), care se afla pe un teren cu drept de superficie?

in aceeasi situatie, se poate face si cadastru?

multumesc

Alte discuții în legătură

Cladire neintabulata ,vanzare pe factura fiscala catalinnnr catalinnnr Buna ziua, Am urmatoarea speta: Teren + Cladire(spatiu comercial) Teren proprietar Lichidator judiciar pentru societatea X Cladire dobandita in ... (vezi toată discuția)
Achizitie cladire cu factura, fara teren maraursu maraursu Am achizitionat de la o societate comerciala o cladire doar pe baza de factura. Cladirea nu are cadastru, prin urmare nu am putut face act notarial (nici ... (vezi toată discuția)
Imobil(cladire) cumparata doar cu factura fiscala fara act notarial ALEXANDRINA2012 ALEXANDRINA2012 In anul 2011 am cumparat de la firma tatalui meu o cladire doar cu factura fiscala fara nici un act notarial. Intre timp tatal meu a decedat iar firma pe care ... (vezi toată discuția)