avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... contestatie amenda cnadnr
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

contestatie amenda cnadnr

Buna ziua,
Am primit o amenda de la cnadr pentru lipsa rovigneta pe care doresc sa o contest. Amenda e emisa pe numele de fata a sotiei (ea fiind proprietarul masinii, inca nu am schimbat talon pe acesta ii apare vechiul nume). Acum contestatia emisa catre judacatorie pe ce nume trebuie sa o fac:pe numele vechi al sotiei sau pe numele nou care ii apare in buletin?
Daca va fi nevoie de prezenta in instanta pot sa merg eu in locul ei? (in ce conditii, trebuie facute ceva hartii,imputerniciri, etc?)
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:05, 26 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Plangerea contraventionala urmeaza sa fie formulata de catre contravenient cu numele actual fosta X
Sotia poate solicita judecarea in lipsa sau prin procura notariala in favoarea dvs
Ultima modificare: Joi, 26 Februarie 2015
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare herminast herminast Executare silita pentru proces verbal CNADNR trimis prin posta in 2012 lipsa rovigneta, nu a platit amenda. Intrebare: se poate face contestatie la ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru neplata rovignetei Gabryell10 Gabryell10 Tocmai am primit astazi o instiintare acasa pentru circulatie pe drumurile publice in afara valabilitatii rovignetei. Inregistrarea a fost facuta anul trecut ... (vezi toată discuția)
Amenda rovigneta camion marap marap Presupunem situatia in care, in urma cu doua saptamani, un camion a circulat fara rovigneta si a fost filmat de camera mobila. Precizari: -camionul ... (vezi toată discuția)