avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Executare silita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Executare silita

Buna ziua va rog sa ma ajutati ! Am executat silit ptr o punere in posesie a unui lot unde suntem 3 coproprietari (acesta in hotarare fiind numit lot D ) , una dintre ele facand contestatie la executare ,in timpul procesului am aflat ca de fapt executorul a gresit punand o alta litera in loc de D a pus litera A ( acesta fiind un alt lot a unei alte persoane ) eu pe hartia pe care am facut-o in fata executorului am scris foarte bine lotul D numai ca judecatorul i-a acceptat contestatia la executare si pe deasupra m-a pus pe mine sa ai platesc cheltuielile de avocat si taxele judiciare ,numai ca eu nu am nici o vina ,ca executorul a gresit in dosar . cel care a gresit este executorul nu eu ,il pot cita la apel si pe executor sa raspunda el ptr ce a facut ?ce pot face ? Va rog din suflet astept raspunsuri urgent .
Ultima modificare: Joi, 26 Februarie 2015
nicoletadragan71, utilizator

Alte discuții în legătură

Executare silita ratata din cauza executorului nicoletadragan71 nicoletadragan71 Am executat o persoana ptr punere in posesie a unui lot numit lot D ,persoana respectiva a facut contestatie la executare ,numai ca acum in urma procesului am ... (vezi toată discuția)
Intimat - contestatie executare nico-gelu nico-gelu Buna ziua am sa incerc sa fiu cat mai explucita.intr-un proces judiciar imobilul s-a lotizat in 4 .astfel: lotA mie ,lotB lui x.lotC lui y si ultimul lot D in ... (vezi toată discuția)
Hotarare def. si irev.- dezafectare constructii - cum pot proceda? gelu71 gelu71 buna ziua incerc sa scriu un fragment din exeprtiza judiciara a unei hotarari definitive si revocabile ca sa ma pot face mai explicit . PARTAJAREA IMOBILULI ... (vezi toată discuția)