avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intimat - contestatie executare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intimat - contestatie executare

Buna ziua am sa incerc sa fiu cat mai explucita.intr-un proces judiciar imobilul s-a lotizat in 4 .astfel: lotA mie ,lotB lui x.lotC lui y si ultimul lot D in coproprietate fortata ptr toti 3 aceasta fiind aleea de trecere.eu lotulA l-am pierdut in urma executarii deoarece nu am avut sa platesc sulta dar ramanand cu 1/3 din lotul D pentru aceasta la randul meu am facut dosar la bej. Pentru a ma pune in posesia acestei cote de pe lotul D.anul trecut cand bej a trimis procesul verbal ptr executare ptr cei doi a gresit in loc de litera D a trecut litera A la lot ca si cum eu as executa pe x si pe y pentru lotul pe care eu l-am pierdut prin executare.vina nu este a mea .am fost chemat in instanta deoarece x si y au facut contestatie ca eu am cerut ceva ce nu apartine de ei .intrebarea mea este : eu trebuie sa fac intampinare sau executorul care a gresit procesul verbal sau trebuie amandoi?
Cel mai recent răspuns: nico-gelu , utilizator 16:11, 10 Septembrie 2014
credeti ca dupa toate astea daca se deun la dosar dovezii ca nu este greaseala mea ci a executorului se poate ca reclamanta sa castige si sa trebuiasca sa ai platesc cheltuieli de judecata sau sa sisteze dosarul meu de executare din cauza unei litere care executoru meu zice ca a remediat-o deoarece si eu in procesul verbal de punere in posesie este scris corect numai in procesul verbal ptr executare trimis lor este gresita acea litera

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita nicoletadragan71 nicoletadragan71 Buna ziua va rog sa ma ajutati ! Am executat silit ptr o punere in posesie a unui lot unde suntem 3 coproprietari (acesta in hotarare fiind numit lot D ) , una ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie -demolare magazie nicoletadamian nicoletadamian Am fost pus in posesia a 1/3 din un lot unde suntem 3 coproprietari,acest lot fiind de fapt cale de acces pentru intrarea in imobile ,eu detin imobilul din ... (vezi toată discuția)
Cine si cum plateste ? udreacris udreacris Ce responsabilitati are un B.E.J. intr-un proces de intoarcerea executarii care are ca motiv nerespectarea Sentintei civile privitoare la procesul verbal ... (vezi toată discuția)