Am executat o persoana ptr punere in posesie a unui lot numit lot D ,persoana respectiva a facut contestatie la executare ,numai ca acum in urma procesului am descoperit ca de fapt executorul a gresit executarea in loc de litera D a scris litera A in dosarul de executare el mergand cu eroare de la inceput ,fara ca eu sa stiu ,acum judecatorul i-a acceptat reclamantei contestatia la executare si plus m-a pus pe mine sa-i platesc onorariul avocatului plus taxe judiciare .ce pot face deoarece nu eu sunt cel vinovat de greseala executorului .va multumesc
Sa va indreptati impotriva vinovatului!
O puteti face in mai multe moduri, inclusiv prin a-l reclama la cej (camera executorilor judecatoresti; exista cate una pe langa fiecare curte de apel).
Incercati o rezolvare pe cale amiabila, puteti apela si la mijlocirea unui mediator.
La urmei urmei, daca altfel nu merge, apelati la instanta.
Nu tergiversati, timpul nu curge in favoarea d-voastra!
Inainte de a-l reclama la cej il pot cita si pe el la apelul pe care il fac la dosarul respectiv ? Pentru ca problema mea cea mai mare este ca legea m-a pus sa ai dau contestatoarei contavaloarea onorariului avocatial de 1.500 plus taxe judiciare care nu stiu cat mai sunt si alea
Din faptul ca nu stiti daca il puteti cita in apel, deduc ca nu v-ati angajat un aparator.
Sa mergeti in apel fara avocat :thumbdown:
De fapt nici nu stiu ce sperati sa obtineti in apel, dar in mare va pot spune cum se va termina: vi se va respinge apelul ca nefondat, avocatul contestatarei va va mai tapa de 1500 de lei (sau mai mult!) si asa, in general, va veti dubla paguba.
Priviti cu luciditate lucrurile si recunoasteti ca ati pierdut pe contestarea la executare.
Renuntati la apel, platiti repede ce aveti de platit si v-am mai spus, indreptati-va impotriva vinovatului!
Eu nu am spus ca merg la apel fara avocat am cerut doar parerea altor persoane .si daca eu ai platesc toate astea de unde imi recuperez bani datiiii ????
nu aveti cum sa-l chemati in apel. nici o instanta nu accepta calitatea procesuala pasiva a executorului.puteti in schimb sa dati in judecata separat executorul si sa suspendati conestatia
Servitute
ili47
Buna , problema este urmatoarea:
trei frati am impartit un teren de 4300mp,am deschis o sevituta de 6m latime 75m=450mp.Fiecare am dat din terenul nostru ... (vezi toată discuția)