avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Schimbare PFA in cod caen 3299(Fabricarea altor ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Schimbare PFA in cod caen 3299(Fabricarea altor produse manufacturiere)

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie. As vrea sa imi schimb codul caen actual, in 3299(Fabricarea altor produse manufacturiere) - impletituri, aranjamente de flori etc. Ce anume trebuie sa fac, de ce documente am nevoie ca sa pot face aceasta schimbare? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cabinet Avocat Anda Belea , Avocat 13:45, 26 Februarie 2015
Cererea de înregistrare, bifată în dreptul modificării dorite - formular;
Documentele care atestă drepturile de folosinţă asupra sediului profesional/punctelor de lucru - detalii (copie legalizată), în cazul modificării acestora;
Dacă este cazul, avizul privind schimbarea destinaţiei imobilelor colective cu regim de locuinţă, prevăzut de
Legea nr. 230/2007 (completat pe formular-tip, original);
În cazul modificării obiectului de activitate, declaraţia-tip pe propria răspundere care să ateste îndeplinirea condiţiilor legale de funcţionare prevăzute de legislaţia specială din domeniul sanitar, sanitar-veterinar, protecţiei mediului şi protecţiei muncii (model 3);
Raportat la modificarea solicitată:
precizarea din care să rezulte că titularul dreptului de proprietate înţelege să afecteze folosinţa spaţiului în vederea stabilirii sediului profesional al persoanei fizice autorizate (declaraţie - detalii, etc.);
declaraţia privind desfăşurarea activităţii de către soţ/soţie - formular sau declaraţia privind încetarea desfăşurării activităţii de către soţ/soţie - formular;
actul adiţional şi documentele doveditoare pentru patrimoniul de afectaţiune (declaraţie pe proprie răspundere - detalii);
actul modificator la acordul de constituire, declarații retragere, act identitate membru nou - pentru înlocuirea / intrarea unui nou membru IF;
documentele care atestă pregătirea profesională (fotocopii certificate olograf) - detalii;
documentele care atestă experienţa profesională (fotocopii certificate olograf) - detalii;
Dovezile privind plata taxelor/tarifelor legale - detalii:
45 lei - taxele de registru;
27 lei, reprezentând un procent aplicat taxei de registru - 50% Fondul de lichidare şi 10% Fondul de buletin prevăzute de Legea nr. 85/2014;
20 lei / persoană cazier fiscal, dacă este cazul;
72 lei pentru fiecare sediu autorizat pe baza declaraţiei pe proprie răspundere (45 lei taxa de registru, la care se adaugă 27 lei reprezentând un procent aplicat taxei de registru - 50% Fondul de lichidare şi 10% Fondul de buletin prevăzute de Legea nr. 85/2014), dacă este cazul.
In cazul in care apelati la un avocat, la taxele de mai sus se adauga si onorariul acestuia
Ultima modificare: Joi, 26 Februarie 2015
Cabinet Avocat Anda Belea, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru schimbarea numelui de pfa Joanname10 Joanname10 Buna ziua, va rog sa imi spuneti ce acte sunt necesare pentru schimbarea numelui de PFA (dupa casatorie ) pentru a le depune la Registrul Comertului ? (vezi toată discuția)
Ce pasi trebuie sa urmez pentru a deschide un pfa ? oanaportar oanaportar Vreau sa imi deschid un PFA cu produse Oriflaime. In ultimul timp, toata legislatia s-a schimbat ! Va rog foarte mult sa imi spuneti ce pasi trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Vreau sa fac un pfa ce ma sfatuitii? vyospeed vyospeed buna ziua!! doresc sa intru in legalitate si as dori sa fac un PFA in domeniu coafor ce ma sfatuitii -sa aleg sa fiu platitor de tva sau nu?(o sa prestez ... (vezi toată discuția)