avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transmitere Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transmitere Revisal

Buna ziua,
Din greseala am transmis in revisal acelasi contract si acum apare la itm cu doua numere de inregistrare, as dori sa stiu cum sa rezolv problema.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:39, 26 Februarie 2015
Nu are cum sa apara cu doua numere de înregistrare decat daca dvs ati completat asa ceva.

La transmiterea REVISAL-ului , datele nemodificate din c.i.m. se suprascriu , nu se dubleaza decat in situatia in care s-au strecurat greseli la completarea datelor.
Mai explicati odata, ati trimis acelasi contract de doua ori? Asta nu este o problema. Sau cum?
@ elenahebe

Daca salariatul apare cu c.i.m. dublat , solutia este incetarea c.i.m. transmis eronat , data incetarii = data inceperii activitatii mentionata in acel contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract dublu in revisal andreeah_y andreeah_y Buna ziua,am si eu o problema.Anul trecut in luna noiembrie am inregistrat gresit un CIM in revisal cu data de 05,desi trebuia cu data de 12.Am facut ... (vezi toată discuția)
Rectificarea datelor din revisal silvercanine silvercanine Buna ziua,cum se procedeaza in cazul in care am transmis revisal cu date eronate? Am preluat o firma si am introdus datele salariatilor dupa contractul ... (vezi toată discuția)
Inregistrare gresita revisal chdea77 chdea77 Buna ziua, am si eu o mica problema.Am un angajat care a fost anuntat ca postul lui va fi desfintat si va fi dat in somaj.De data aceasta nu m-am ocupat eu de ... (vezi toată discuția)