avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 286 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionar limita de varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionar limita de varsta

Buna ziua,
Am o persoana la care imi inceteaza CIM de drept pentru pensionare limita de varsta. Angajatorul doreste sa pastreze colaborarea cu salariatul. Intrebarea mea este daca pot sa il reangajez cu 8 ore in conditiile in care salariatul doreste sa beneficieze si de pensie si de salariu?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: contaama , utilizator 12:00, 27 Februarie 2015
Da. Pensia de limita de varsta se poate cumula cu salariul.
Multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare damian oana damian oana Buna ziua Va rog sa imi spuneti ce este mai avantajos intre: - pensionare la limita de varsta plus angajat in continuare si dupa cat timp se face ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru limita de varsta vs. cim invictus_ln invictus_ln pana la data de 01.02.2012 ( de cand incepe plata pensiei) X este angajat cu cim 8 ore/zi. Azi 13.04.2012, firma primeste decizia de pensionare pentru limita ... (vezi toată discuția)
Reangajare dupa pensionare Adi Lungu Adi Lungu Buna ziua. Directorul adj., economist, iese la pensie, la limita de varsta. Dupa aceasta, daca doreste sa-si continue activitatea, poate fi reangajat cu un nou ... (vezi toată discuția)