avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cate zile trebuie sa lipsesti de acasa pentru a fi ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cate zile trebuie sa lipsesti de acasa pentru a fi scos de la intretinere?

Cele 15 zile in care sunt plecat de acasa trebuie sa fie consecutive?
Eu vin acasa, vineri seara in jurul orei 20 si plec duminica la ora 19.
In consecinta nu stau pe acasa mai mult de 10 zile, iar ca nr, zilele care lipsesc sunt aproximativ (depinde de luna) 20, peste cele 15 zile stipulate in lege.
Decipot sa fiu scos de la plata sau nu?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 22:17, 26 Februarie 2015
Conform disp HG nr 1588/2007,comitetul executiv hotaraste numarul persoanelor in evidenta pentru calcularea cotelor de intretinere care lipsesc 15 zile /luna
Daca li[siti 16 zile, neconsecutive, puteti fi scos de la intretinere pentru cheltuielile care se repartizeaza dupa numarul de persoane.

Legislatia mai veche, acum abrogata, era mai dura si prevedea 15 zile consecutive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire cheltuieli persoana lipsa din localitate Elidor Elidor Buna seara si HRISTOS A INVIAT ! Am o urgenta si nu am timp sa rascolesc leg.230/2007 asa ca va intreb : [b]la cate zile consecutive de absenta din ... (vezi toată discuția)
Scoatere de la intretinere ricardos1970 ricardos1970 Buna seara, de 1 luna si 2 saptamani de zile am si eu un bebe mic si am chemat pe mama soacra sa stea cu noi pt. a ne ajuta la cresterea lui.intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Repartizare cheltuieli apartament nelocuit adrianpetrea adrianpetrea Buna ziua, Un proprietar al asociatiei noastre a mostenit apartamentul de la sora lui. El locuieste in alt judet dar vine in fiecare luna in bloc, foloseste ... (vezi toată discuția)