avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... 3 Bocanci de mascat = Hematon intercranian = nu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

3 Bocanci de mascat = Hematon intercranian = nu recunosc nimic deoarece aveau cagule!

Am o camera video ascunsa intr-un ceas de perete. In timp unei perchezitii un politist (mascat) mi-a dat 3 picioare in cap. Eu l-am recunoscut pe respectivul si stiu cine este, dar purta cagula. Colegii lui nu vor sa-l denunte, ce se poate face? dupa ochi poti recunoaste persoana daca ai cunoscut-o inainte.

Pot cere daune morale pur si simplu Politiei si ei sa recupereze mai departe sau sa ramana cu buza umflata daca respectivii nu isi dau colegul la procurori?
Cel mai recent răspuns: zatara76 , utilizator 20:20, 28 Februarie 2015
De ce v-a lovit cu picioarele in cap, v-ati impotrivit perchezitiei, ce s-a intamplat? v-ati scos CML?
Se poate depune plangere penala pentru purtare abuziva, nu este o problema identificarea autorului, este unul dintre cei care au participat.
Gresit. Politistii nu se dau in gat niciodata unul pe altul. Daca sunt 5 si unul v-a lovit nu se va sti care dintre el a fost.
Gresit, sunt in aceasi oala cu faptuitorul, doar ca ei se numesc complici la acest abuz, e nevoie de un avocat ...

eu i-as face plangere penala ministrului de interne, sunt sigur ca el se ascunde sub masca, daca nu a fost el va trebui sa o dovedeasca.

si Nero, ziua era imparat, noaptea dadea foc imperiului.

Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Februarie 2015
PanaMea, utilizator
indiferent de atitudinea dvs, chiar daca ati fost recalcitrant sau v-ati impotrivit perchezitiei, acei indivizi cu masti care lucreaza sub protectia anonimatului in politie au facut abuz se putere s-au comportat abuziv au avut un comportament huliganic, ei nu au numai cagule, au echipamente de protectie pt astfel de cazuri si au pregatire sportiva pt a actiona in vederea imobilizarii si neutralizarii oponentului cu traume minime.
Depuneti plangere la parchet, pastrati ceasul spion si inregistrarea in format original si ca proba solicitati expertiza criminalistica audio-video la INEC prin care sa se identifice persoana care v-a agresat, ceilalti colegi ai agresorului sunt la fel de vinovati pt ca nu au actionat si nu au intervenit pt ca indiferent ca va agresa un coleg de-al lor sau un cetatean de pe strada ei au obligatia sa intervina in vederea protectiei cetatenilor pt ca si pt astfel de servicii sunt platiti din banii nostri.
Stimate "domn",eu din cate stiu la perchezitie se vine cu mandat si este si un procuror de fata.....cel putin unul!:hugall:...daca nu sunteti VIP....iar perchezitia nu se face de catre politistii din sectia unde sunteti luat in evidenta,astfel incat sa-l puteti recunoaste dupa ochi...sau poate au fost de mai multe ori in vizita pe la domiciliul unde locuiti....dupa perchezitie nu ati fost audiat?....au venit politistii asa pur si simplu au dat 3 bocanci si au plecat???:foottap:....interesant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politist partas la acoperirea hotului- am cerut perchezitie la hot - politistul a instiintat hotul sa dispara cu lucrurile furate.. dorudoru dorudoru Mai acu 3 luni am reclamat unui post de politie de la tara ca un neam,,verisor mia luat impotriva vointei mele lucruri din casa. televizorul mi la luat ... (vezi toată discuția)
Lipsa interes in urmarirea penala smenboom smenboom Salut! Am si eu urmatoarea speta: Un prieten a fost \\"prins\\"acum 2 ani si 2 luni sub influenta alcoolului la volan. Mai exact, a plecat baut cu ... (vezi toată discuția)
Perchezitie domiciliara la cumparator de buna credinta hartuit de politie Gherman Adrian Gherman Adrian Buna In urma cu doua luni am cumparat doua televizoare de la cineva, dupa un timp müam trezit cu doua echipe de politie la domiciliu si la o cabana pe care o ... (vezi toată discuția)