avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... contestare tabel preliminar
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

contestare tabel preliminar

Buna ziua,
Am introdus actiune in instanta impotriva SC a carei angajat am fost pentru recuperarea unor debite de natura salariala. Unitatea respectiva a intrat in insolventa iar cauza mea s-a suspendat.
Am facut contestatie la tabelul preliminar depus de administratorul judiciar, anexind toate actele din care rezulta datoria. Instanta imi solicita acum sa fac dovada comunicarii contestatiei in conditiile art.111, alin 4, tabelul preliminar si dovada publicarii acestuia in BPI si certificat ORC privind debitoarea..
Cum ar trebui sa procedez sa aflu aceste acte?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:37, 27 Februarie 2015
Dovada publicarii in BPI si certificatul le obtineti de la Registrul comertului, iar dovada comunicarii contestatiei o aveti dvs. de la posta de cand ati trimis contestatia si documentele insotitoare catre lichidator si debitor.
Multumesc pentru raspuns Din pacate de la Registrul Comertului nu imi elibereaza decit certificatul constatator. Confirmarile de posta nu le am deoarece am depus la tribunal copii ptr. toti nu si cu posta O voi face urgent.
Pai tabelul si dovada publicarii in BPI se elibereaza contra unei taxe de la biroul BPI care este tot la Registru comertului, ati fost la acel birou si v-au spus ca nu va dau documentele? Ei au interes sa elibereze documente caci o fac contracost.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotararea pronuntata in urma solutionarii contestatiei la tabelul preliminar de creante Novaku Novaku Termenul pentru calea de atac impotriva hotararii pronuntata de tribunal in urma solutionarii contestatiei la tabelul preliminar de creante curge de la data ... (vezi toată discuția)
Termen limita pentru a depune contestatie la tabelul preliminar al creantelor irinairina13 irinairina13 Buna ziua, Imi puteti spune, va rog, care este termenul limita pentru a depune contestatie la tabelul preliminar al creantelor. Spre exemplu, daca am ... (vezi toată discuția)
Contestatie tabel preliminar otilia13 otilia13 Buna ziua! Am depus o declaratie de creanta in termen la tribunalul comercial stand linistita ca se admite cererea fiind vorba de o creanta certa, lichida si ... (vezi toată discuția)