avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua!
Va rog sa mi explicati si mie ce pot face in cazul in care nu am nici un venit sau bun , proprietatea personala, dar am primit o somatie pentru executare silita pe o taxa de timbru a unui proces de partaj, de fapt pentru un recurs la un proces de partaj. Motivul partajului este un credit obtinut in timpul casniciei. Fostul sot a castigat procesul( datoriile precum si drepturile se impart la 2) chiar daca banii nu au fost folositi in interesul familiei. In fine! Eu am facut recurs , mi s a impus plata unei taxe de timbru in cuantum de 1200 lei.Nu am avut acesti bani si am facut cerere de ajutor judiciar, Mi au aprobat esalonarea platii. Conditia era sa incep sa platesc ca sa inceapa procesul. Asa ca am inceput sa platesc cate 150 lei la agentia fiscala. timp de 3 luni...dupa acest timp am primit acasa un document de la Tribunalul Constanta in care eram instiintata ca mi s a respins recursul. Atunci am incetat sa platesc rata pentru taxa de timbru. Asa imi pare firesc, sa nu platesc pentru ceva ce nu exista!!!! Acum primesc de la agentia fiscala o somatie in care mi se aduce la cunostinta ca daca nu platesc cei 800 de lei ramasi ,, in decurs de 15 zile,sau nu fac o plangere la judecatorie ,voi fii executata silit!! In cazul in care eu nu mai lucrez si nici un bun in proprietatea mea ce ma sfatuiti sa fac?! Cum sa demonstrez ca sunt in imposibilitate de plata?!
Astept raspunsul dumneavoastra , multumindu va anticipat.
O zi buna!
Cu respect, Camelia Bucur
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:50, 3 Martie 2015
Dvs ati scris ca a fost respins si asta presupune ca s-a judecat. Poate o fi fost anulat ca netimbrat, ar trebui sa va interesati de soarta lui.
Cu datorii sau nu, trebuia sa va elibereze un certificat care sa ateste ca nu sunteti inregistrata ca avand venituri, daca nu v-a dat, e un abuz care trebuia semnalat. Oricum, nu mai aveti nevoie de nimic, de ce sa faceti dovada ca nu aveti de unde plati? Ajungeti la executare si vor vedea si singuri ca nu au ce va lua pana n-o sa va angajati.

offtopic
Nu mai scrieti cu majuscule si folositi functia editeaza cand aveti de completat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru cristina1980 cristina1980 Buna ziua, Am si eu urmatoarea speta in anul 2013 am depus un divort cu partaj (un apartament) la judecatoria sector 6, pentru partaj am depus ajutor public ... (vezi toată discuția)
Neplata taxei de timbru leonida leonida buna seara,sunt in proces cu o SC,am avut judecarea pe fond la tribunal unde respectiva SC a cerut sa plateasca taxa de timbru esalonat si i sa admis cererea ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa timbru partaj leona777 leona777 buna ziua, ma puteti ajuta cu un raspuns va rog. Am deschis proces de partaj impotriva fostului sot, ptr ca nu dorea sa vindem casa, am platit taxa timbru ... (vezi toată discuția)