avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Relocare post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Relocare post

Buna ziua,

lucrez la o firma ca si asistent manager si am fost anuntata ca incepind cu 01 martie postul meu va fi mutat intr-o alata localitate decit cea initiala in care s-a facut angajarea. As vrea sa stiu daca beneficiez de decontarea transpotului si in ce conditii se face aceasta mutare: ce anume implica din punct de vedere legal ? E normal ca in timpul derularii contractului de munca(incheia pe perioada nedeterminata) sa se intimple aceasta relocare sau e un mod de a ma face sa imi dau demisia ?

Va multumesc.
diferenta dintre delegare si detasare
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare punct de lucru caesar2102 caesar2102 Buna ziua, Am fost anuntat acum cateva zile ca punctul de lucru unde activez s-ar putea desfiinta, firma mare fiind la Bucuresti. Au mai fost desfiintate si ... (vezi toată discuția)
Mutare temporara personal contractual dianam5 dianam5 Ma confrunt cu fenomenul hartuirii morale la locul de munca. Am avut doua cercetari disciplinare intr-o luna. Intre cele doua cercetari am fost constransa sa ... (vezi toată discuția)
Modificare ilegală contract de muncă dani_cek dani_cek Bună ziua. Sunt angajat la o multinationala din Brasov pe o perioada nedeterminata, contractul este semnat in februarie 2017 pentru un post de asistent ... (vezi toată discuția)