avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Refuz semnare act aditional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Refuz semnare act aditional

ce se intampla daca un salariat refuza semnarea actului aditional cu marirea de salariu pe motiv ca aceasta ( marirea) este prea mica?
Cel mai recent răspuns: anok_csabi , utilizator 09:48, 28 Iunie 2016
Nu i se aplica marirea. Ramane la salariul pe care il avea conform contractului initial.
Si daca actul aditional se refera la un spor de fidelitate lunar ce l-am primit deja timp de 6 luni, ma poate obliga firma sa restitui acei bani, daca nu semnez actul aditional?
Daca vi s-a acordat fara a avea la baza un document, atunci aveti obligatia de a restitui sumele primite .

Art. 256 C.mun.
(1) Salariatul care a încasat de la angajator o sumă nedatorată este obligat să o restituie.
......
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata eronata sume in plus la salariu elena-f-b elena-f-b Buna ziua, Unui salariat i s-au calculat si platit sume in plus la salariu, timp de 3 luni. Este corect sa se recupereze sumele in plus platite, ... (vezi toată discuția)
Refuz semnare act aditional anok_csabi anok_csabi Buna ziua, va relatez pe scurt situatia in care ma aflu. Din 01.11.2015 m-am angajat la o firma si in contract imi apare un spor de fidelitate ce in cazul in ... (vezi toată discuția)
Resurse umane - restituire indemnizatie concediu in cazul demisiei roxana68 roxana68 In situatia in care, in salariat isi da demisia si a efectuat 19 zile de concediu de odihna din 20 cate are dreptul pe an , se naste obligatia acestuia de a ... (vezi toată discuția)