avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intrebare consecinte postare pe Facebook
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intrebare consecinte postare pe Facebook

Buna Ziua . Numele meu este Gabriel si am o problema . Acum 2 zile i-am transmis un mesaj pe facebook unui redactor de la un ziar local , iar el a pus un articol despre mine pe websitul ziarului, urmand ca el sa mearga la politie si sa depuna o declaratie impotriva mea.Articolul si mesajul este acesta " Joi, la prânz, pe contul de Facebook, am primit un mesaj privat. Nu este altceva decât o ameninţare directă.
Iată mesajul integral: "O sa ai o viata grea de acum incolo uitate atent in spate de fiecare data cand mergi pe strada sau cu masina nu vei sti de unde vine".
Mesajul a venit de la profilul următor: กาเบรียล กาเบรียล ดวงอาทิตย์ (Soare). Persoana care a trimis mesajul are postate fotografii cu galeria echipelor Chindia şi CSM Târgovişte, deci legătura cu aceasta nu poate fi întâmplătoare.
Sesizăm Poliţia şi organele competente să ia măsurile care se cuvin, întrucât viaţa ne este pusă în pericol!

P.S. Mulțumim organelor abilitate pentru promptitudinea cu care au reacționat la sesizarea noastră!" Pot intra la puscarie ? Ce trebuie sa fac daca sunt chemat la sectie?
Cel mai recent răspuns: Ionica Porumbel , Consultant in arhivarea documentelor 12:43, 28 Februarie 2015
Dvs ati primit mesajele de amenintare?
Ultima modificare: Vineri, 27 Februarie 2015
Cristina Paisa, Avocat
Nu eu i-am trimis mesajul dar nu a fost pentru al ameninta , eu l-am indemnat sa fie mai atent ca lumea este rea , si din cate am inteles sa dus la politie si a depus plangere
Stati linistit, daca nu dvs. ati trimis mesajul nu este nico problema, caci se vor veritica Ip-urile si se va vedea de unde s-a trimis. Ati scapat. Tot ce aveti de facut la politie este sa declarati adevarul.
nu se vede, insa acolo e o virgula :)

Nu, eu i-am trimis mesajul dar nu a fost pentru al ameninta , eu l-am indemnat sa fie mai atent ca lumea este rea


Sunteti prieteni si ii purtati de grija ? Nu, e amenintare.
Veti fi chemat sa dati declaratie, probabil ca nu veti pati nimic daca se dovedeste ca nu reprezentati un pericol si ca a vorbit gura fara dvs.

Ultima modificare: Vineri, 27 Februarie 2015
gi-jane2, moderator
Asta este singurul mesaj? Daca da, suna a amenintare parerea mea, daca nu, spuneti-ne tot contextul.

Alte discuții în legătură

Amenintari si jigniri prin platforma facebook bogdyviki bogdyviki Buna ziua. Speta mea este urmatoarea Conduc in cadrul unei societati un grup de angajati, in activitatea desfasurata, avand reguli, regulamente, tot ce ... (vezi toată discuția)
Apeluri+mesaje repetate=hartuire? Cosmincom Cosmincom Buna ziua. Am cunoscut pe facebook o persoana dintr-o alta localitate, cu care am inceput sa povestim online si la tel. Dupa 3 saptamani a zis ca nu doreste o ... (vezi toată discuția)
Amenintat cu moartea mariannt mariannt Buna ziua , am o problema daca ma puteti ajuta , am fost amenintat de anumite persoane care au zis ca vor sa ma omoare , am fost la politie si am depus o ... (vezi toată discuția)