avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Amenzi catre cetateni straini
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Amenzi catre cetateni straini

Buna ziua
Detin un apartament care este inchiriat la 3 studenti tunisieni cu contract inregistrat la ANAF. Au primit o amenda de 1500 roni pentru deranjarea linistii locatarilor pe 29 ianuarie noaptea. Dealtfel administratorul m-a informat ca au dat muzica tare si unii vecini au chemat politia.
Ce se intimpla in cazul in care nu achita amenda, care este doar pe numele unuia dintre ei ? Poate avea probleme la facultate ?
Eu ca proprietar am vreo responsabilitate? Pot fi consecinte si impotriva mea?
Va multumesc
Lucy
Intrebarea este cam ciudata: ce va intereseaza daca acei chiriasi vor avea probleme la facultate?
Fireste, fiecare raspunde pentru faptele lui: ei au facut scandal, ei raspund.
Dumneavostra aveti datoria sa le puneti in vedere ca puteti rezilia contractul de inchiriere pentru ca va creaza probleme de imagine in blocul unde detineti apartamentul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tot vecini galagiosi Iulia` Iulia` Aceeasi problema o am si eu, chiriasii stind insa deasupra mea, administratorul nu se implica iar proprietarul mi-a recomandat sa-mi vind apartamentul si sa ma ... (vezi toată discuția)
Chiriasi straini adimanea adimanea Buna seara. In blocul nostru un proprietar a inchiriat apartamentul de 4 camere unor tineri din Spania sustinand ca sunt studenti. In primul rand as dori sa ... (vezi toată discuția)
Chiriasi neinregistrati in cartea de imobil care tulbura linistea noaptea kingmarica kingmarica Buna ziua, avem o problema cu chiriasii care locuiesc peste noi. De 8 luni de cand stau ei acolo , noaptea nu mai putem dormi din cauza lor.Vin noaptea, ... (vezi toată discuția)