avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit pentru AMBULANTA [daca difera de autoutilitare]
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit pentru AMBULANTA [daca difera de autoutilitare]

Ambulantele fac parte din autospeciale
Cel mai recent răspuns: Videodek , utilizator 19:04, 27 Februarie 2015
Videodek a scris:

Ambulantele fac parte din autospeciale cu regim de scutire a taxei de prima imatriculare-ex Politie,Pompieri,scutire la taxa de drum avand 5 locuri inscrise in certificatul de imatriculare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda + despagubire pitic30 pitic30 Pentru autospecialele de pompieri ( chiar daca nu sunt ale MI ) de ce trebuie platita taxa de drum ? X-( Cum este sa ti se dea raspuns ca sunt scutite de la ... (vezi toată discuția)
Abuzuri primarie+baron local maryusflorin maryusflorin buna ziua,sper sa ma scuzati daca nu postez problema mea in sectiunea care trebuie,asta mi s-a parut cea mai apropiata .este vorba de urmatoarea problema:in ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere vs contract de prestari servicii vasiu.simi vasiu.simi Cum pot face o delimitare clară între contractul de prestări servicii și contractul de inchiriere ? În speță avem nevoie de un contract al cărui ... (vezi toată discuția)