avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de inchiriere vs contract de prestari servicii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de inchiriere vs contract de prestari servicii

Cum pot face o delimitare clară între contractul de prestări servicii și contractul de inchiriere ?
În speță avem nevoie de un contract al cărui obiect o sa fie : inchirierea unei autospeciale care o sa vina cu tot cu deservent....
Daca era vorba doar despre autospecială, era clar contract de inchiriere, dar dacă vine impreună cu deservent, devine de prestări servicii?
Cel mai recent răspuns: vasiu.simi , utilizator 10:58, 16 Martie 2020
Va sugerez sa perfectati un contract de prestari servicii, discutam de prestarea unei activitati comerciale.
Mulțumesc pentru răspuns, pe acelas principiu mă gândesc să merg și eu, eram convins de acest fapt doar că în biroul din care fac parte s-au purtat cateva discuții contradictorii în care eram sigur vs 3 (persoane mai invarsta) care o sustineau clar si tare ca este inchiriere indiferent de situatie și că deserventul nu este relevant in cazul de fata.... și că practica acest lucru de foarte mult timp și nu vin eu sa schimb modalitatea lor de lucru :D.
Oricum decizia este a mea și efectiv doream o a 2-a părere din partea cuiva de specialitate.
Mulțumesc.
Ultima modificare: Luni, 16 Martie 2020
vasiu.simi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer responsabilitati ssm MihaelaaC73 MihaelaaC73 Buna ziua. În situația în care am închiriat un spațiu de la o societate și, ulterior am încheiat contract de prestări servicii cu aceeași societate ... (vezi toată discuția)
Srl domeniul construcții prestari în franta ceciliaelena ceciliaelena Buna seara,am un SRL domeniul construcții și as vrea sa fac un contract prestări servicii de placări cu polistiren pentru firma din Franța, cu angajații ... (vezi toată discuția)
firma administrare imobil ionela11 ionela11 Buna ziua, O firma care administreaza imobile cod CAEN principal 6823 a incheiat un contract prin care administreaza cladirea unei alte persoane ... (vezi toată discuția)