avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cedarea partii dintr-un imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cedarea partii dintr-un imobil

Detin un apartament impreuna cu fosta sotie, suntem divortati in fapt; eu sufar de o boala incurabila si as vrea ca printr-un act notarial sau in alt mod, in cazul decesului meu partea care-mi revine sa o cedez acesteia pentru a nu avea probleme cu rudele din partea mea. Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: hadrian74 , utilizator 08:43, 28 Februarie 2015
ce rude aveti dvs mai exact, ce grad de rudenie?
Daca nu sunt rezervatari( copii/ parinti), puteti lasa un testament.
Ultima modificare: Vineri, 27 Februarie 2015
gi-jane2, moderator
Doar parinti, copii nu. Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum este mai bine de facut giovana giovana sora mea este casatorita si are o boala incurabila, are doi copii care sunt majori si ar vrea sa lase copiilor partea ei din ce a realizat pana acum pe ... (vezi toată discuția)
Mostenire cioareccarmenmariana cioareccarmenmariana Vă aduc în discuţie întreaga situaţie ? Tatăl meu a decedat de curând.El are un copil dintr-o căsătorie anterioară.Copilul vrea să cedeze cota ... (vezi toată discuția)
Partaj in urma divortului cristinadumitriu cristinadumitriu buna ziua. am un apartament luat cu prima casa(creditul fiind pe numele meu) cu fostul sot .intrebarea mea este daca fostul sot moare si partajul nu este ... (vezi toată discuția)