avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... majorare pensie de întreþinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

majorare pensie de întreþinere

Mulţumesc mult pt.răspuns.As dori sa va rog daca îmi puteti da un model de cerere pt chemare in judecata prin care fostul soţ sa fie chemat la proba cu interogatoriul , in cazul meu, respectiv, majorare pensie de întreţinere.
cred ca ar fi mai bine sa apelati la un avocat, acesta ar avea disponibil si modelul de cerere...:thumbup: Daca nu, gasiti modele de cereri pe net.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare pentru pensie alimentara Marvik77 Marvik77 In anul 2011 dupa o casatorie esuata..am decis impreuna cu \"respectiva\"sa divortam.Datorita faptului ca in urma casatoriei a rezultat si un copil ,am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua , a-și dori și eu un model de cerere de divorț, ... Cristinaionela13 Cristinaionela13 Bună ziua , A-și dori și eu un model de cerere de divorț, fără partaj , fără copii . De un an de zile nu mai știu nimic de fostul sot . Va mulțumesc (vezi toată discuția)
Bună seara. acum 3 ani, prin hotărâre judecătoreasca s-a ... starlight87 starlight87 Bună seara. Acum 3 ani, prin hotărâre judecătoreasca s-a stabilit custodia comună și, de asemenea, plata unei pensii alimentare de 1/4 din venituri. De ... (vezi toată discuția)